Nee. Je patiënten kunnen hun aanbevelingen bekijken en meteen bestellen via de link die jij ze stuurt, zonder een account aan te maken.
Maken ze er toch een aan, dan krijgen ze toegang tot hun geschiedenis van aanbevelingen en bestellingen, kunnen ze eenvoudig opnieuw bestellen en je hele catalogus doorbladeren.